Omgeving en diner mogelijkheden B&B apartments Graanzicht

Vanuit uw gastenverblijf en de ontvangstruimte heef u zicht op de schilderachtige omgeving van Oost-Groningen. Ieder seizoen heeft z’n eigen charme. Prachtige vergezichten, mooie luchten en met een beetje geluk ziet u een haas, ree, roofvogel of zelfs ijsvogel. Een roodborstje, koolmeesje of boomklever is altijd wel in de buurt. En rondom de boerderij lopen onze zwarte kippetjes die iedere ochtend weer zorgen voor een heerlijk vers eitje.

Bij mooi weer is de originele Engelse landschapstuin van de boerderij een prachtige plek om van te genieten en te ontspannen. Dat geldt natuurlijk ook voor de grote tuin van onze B&B.

We hebben in de tuin gezellige zitjes, een vuurpit en hangmatten.

U kunt gratis gebruik maken van 6 fietsen. 

Als het weer gunstig is, kunt u dineren in de tuin. Van maandag tot en met woensdag verzorgen wij op reservering een heerlijk diner voor onze B&B-gasten. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om van uw diner te genieten in ons petit-restaurant of in uw gastenverblijf.  

Andere dinermogelijkheden in Midwolda zijn:

www.boerderijhermansdijkstra.nl

In de aangrenzende museale boerderij Hermans Dijkstra is een restaurant gevestigd dat geopend is van donderdag tot en met zondag.  

Andere restaurants in Midwolda zijn:

www.brasserieoldschool.nl

www.dollesmidse.nl

en er is nog meer keuze in de directe omgeving o.a.:

Paviljoen Flonk in Finsterwolde, www.paviljoenflonk.nl 

Brasserie Pand 147 in Winschoten, www.pand147.nl

Restaurant 't Backkhuys in Winschoten, www.backhuys.nl

Balkan Restaurant Makedonia in Winschoten, www.makedonia.nl

Steakhouse Desperado in Winschoten, www.steakhousedesperado.nl

Restaurant "Bij Sjef"in Winschoten, www.restaurantbijsjef.nl

Restaurant de Baseliek in Appingedam, www.restaurantdebasiliek.nl

 

 

Andere activiteiten

Omringd door de uitgestrekte landerijen midden in het Oldambt, biedt het dorp Midwolda en omgeving volop gelegenheid om tot rust te komen en te genieten van natuur, cultuur en vertier.

Zo kunt u een wandeling maken in het prachtige Midwolderbos of in het unieke zoet-zoutwatergebied Eems-Dollard, al fietsend het landschap verkennen, de jachthaven en het zandstrand bij het Oldambtmeer/ Blauwe Stad bezoeken of een van de vele borgen, musea of siertuinen bewonderen. U kunt natuurlijk ook lekker uitgaan in de stad Groningen, gaan golven of relaxen in de sauna.

Zeehonden spotten in Termunten, de ‘hanging kitchens’ zien in Appingedam of een schilderworkshop misschien? Het aanbod is groot!

In de ontvangsthal van onze B&B vindt u wandel-/fietsroutes en veel ander toeristisch en historisch informatiemateriaal. Met alle plezier beantwoorden we uw vragen om uw verblijf en uitjes zo aangenaam mogelijk te maken.

B&B-gasten kunnen kosteloos gebruik maken van onze 6 fietsen en 2 kano's.

Ook zijn de vestigingsplaatsjes Oudeschans en Bourtange een bezoekje waard. www.bourtange.nl

In Bad Nieuweschans kunt u tenslotte heerlijk relaxen in het welness- en kuur resort Thermen Bad Nieuweschans www.thermenbadnieuweschans.nl

En voor de golf liefhebbers zijn er een mooie  uitdagende golfbanen in de buurt zoals  www.golfclubduurswold.nl

 

 

 

Midwolda - Groningen is 20 minuten

Midwolda- Farmsum/Delfzijl is 15 Minuten

Midwolda- Eemshaven is 30 Minuten

Midwolda- Ommelander Ziekenhuis Scheemda is 5 minuten

Midwolda-Winschoten is 10 minuten

Midwolda- Bad Nieuweschans is 15 minuten

Midwolda -Bourtange is 25 minuten

 

 

Bekijk al onze appartementen

Informatie aanvragen

Heeft u een vraag, of wilt u graag meer informatie? Neem dan via het formulier vrijblijvend contact met ons op. We proberen u zo spoedig mogelijk te beantwoorden!