Contact met B&B Graanzicht Apartments

Wij heten u graag persoonlijk welkom!

Jan Bremmer en Christianne Linssen

 

Reinste Abdenaweg 1a- 9681BC - Midwolda - 0597 59 37 38
Mail: info@graanzicht.nl

Vanuit de stad Groningen (West)

Vanuit de stad Groningen is het slechts 20 minuten tot u bij B&B Graanzicht arriveert.

Als u via de snelweg A7 richting Nieuweschans/Winschoten komt, neemt u de afslag 45 richting Midwolda. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf en bij de verkeerslichten gaat u naar rechts. U rijdt nu op de Hoofdweg (N985) door Midwolda. Deze weg blijft u ongeveer 1.5 km volgen. Boerderij Hermans Dijkstra en de daarachter gelegen B&B Graanzicht bevinden zich aan de linkerkant van de weg. U kunt de oprijlaan inrijden en voor de boerderij rechts aanhouden. Zo komt u bij de parkeerplaats van B&B Graanzicht.

Vanaf de Duitse grens (Oost)

Als u vanaf de richting van de Duitse grens komt, volgt u de A7 richting Nieuweschans/Winschoten/Groningen. Vervolgens neemt u de afslag 45 richting Midwolda. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf en bij de verkeerslichten gaat u naar rechts. U rijdt nu op de Hoofdweg (N985) door Midwolda. Deze weg blijft u ongeveer 1.5 km volgen.  Boerderij Hermans Dijkstra en de daarachter gelegen B&B Graanzicht bevinden zich aan de linkerkant van de weg. U kunt de oprijlaan in rijden en voor de boerderij rechts aanhouden. Zo komt u bij de parkeerplaats van B&B Graanzicht.

Openbaar vervoer

Met de trein reist u naar station Scheemda. Daar kunt u de bus nemen en uitstappen bij bushalte Homerilaan aan de Hoofdweg in Midwolda. De reistijd vanuit Scheemda is 12 minuten. Vanaf de bushalte loopt u nog enkele minuten naar Boerderij Hermans Dijkstra en de daarachter gelegen B&B Graanzicht.

Kijk voor een actueel reisadvies op www.9292.nl

Taxivervoer wordt aangeboden via:

Taxi Centrale Oldambt (TCO), telefoon 06-84678663

Taxi De Grooth Vervoer BV, telefoon 0597-454444

Neem vrijblijvend contact met ons op